Meny

Näringen du behöver. Smaken du vill ha.

Ett balanserat intag av protein, energi, vitaminer och mineraler.

Proteinlax

Protein är viktigt för att din kropp ska fungera. När aptiten tryter är det vanligt att välja bort kött och fisk, mat som innehåller mycket protein. Därför är det extra viktigt att det protein du får i dig har en hög kvalitet, som till exempel mjölkprotein. Fresubin 2 kcal Drink är baserad på mjölkprotein, den innehåller 20 gram protein per flaska.

Energiäpplen

Energi är kroppens bränsle. Energin är viktig för att du ska få kraft till dina dagliga aktiviteter. Vid sämre aptit är det viktigt att äta mat som är energität, vilket betyder att det är mycket energi i en liten mängd mat. Fresubin 2 kcal Drink är mycket energität, den innehåller 400 kcal per flaska.

Vitaminer, mineraler och spårämnen

Fresubin 2 kcal Drink innehåller alla vitaminer, mineraler och spårämnen kroppen behöver. Dagsbehovet täcks genom att dricka två flaskor/dag. Under vinterhalvåret, när du inte vistas i solljus så mycket finns det risk för att du inte får tillräckligt av vitamin D. Livsmedelsverket rekommenderar därför ett extra tillskott av 10 mikrogram D-vitamin per dag. Näringsdrycken Fresubin Drink innehåller 5 mikrogram vitamin D per förpackning.  

Fresubin 2 kcal Drink - ett bra mellanmålMåltid

Om du äter för lite är det viktigt att äta tre huvudmål och två mellanmål fördelat över dagen. Har du dålig aptit är det vanligt att du äter mindre till huvudmålen och därför blir mellanmålen ännu viktigare. Fresubin Drink är ett gott, välbalanserat mellanmål som är både energitätt och proteinrikt. Fresubin 2 kcal Drink innehåller lika mycket näring som en måltid och passar därför extra bra att ta som mellanmål.

Ofrivillig viktnedgång bör alltid utredas av vården - kontakta din vårdcentral för att få råd och hjälp.

Tipsa & dela

Tipsa en vän om den här sidan

Näringsrika Fresubin Drink

400 kcal, 20 g protein, vitaminer och mineraler. En hel måltid i en flaska.

Variera kosttilläggen med goda recept

Inspireras av närings- och energirika drycker, bakverk, mat- och efterrätter.