Meny

Fresenius Kabi - ett globalt läkemedelsföretag marknadsledande inom klinisk nutrition

Fresenius Kabi erbjuder produkter och tjänster inom klinisk nutrition, infusionsterapi, medicinsk teknik och transfusionsteknologi. Näringsdrycken Fresubin Drink är en av de många produkter vi tillverkar som räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot "Caring for Life" utvecklar vi produkter och tjänster för terapi och vård av sjuka människor, på och utanför sjukhus. Vi utvecklar våra produkter med stöd av vår mångåriga erfarenhet inom klinisk nutrition och infusionsterapi. 

Företagshistoria

Fresenius Kabi är en del av den tyska Freseniusgruppen (Fresenius SE) vars historia kan spåras till 1400-talets apoteksväsende i Frankfurt-området. Idag sysselsätter koncernen ca 180 000 medarbetare runt om i världen. Det svenska huvudkontoret är placerat i Uppsala. Där finns också en stor produktionsanläggning av intravenösa näringslösningar samt det svenska marknadsbolaget.

forskning

Utöver våra nutritionsprodukter som exempelvis näringsdrycker, producerar vi även läkemedel i form av desinfektion och intravenösa läkemedel samt medicinteknisk utrustning som används på sjukhus över hela landet. Våra produkter är välkända bland läkare, sjuksköterskor och dietister.

Forskning och utveckling

Fresenius Kabi har flera enheter för forskning och utveckling. När du väljer Fresubin Drink kan det vara tryggt att veta att dess sammansättning är baserad på vetenskaplig grund. Både medicinsk och näringsmässigt.

För mer info om våra produktområden: www.fresenius-kabi.se

Välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Kundservice tel: 020-116 68 44 mån-fre 9.00-15.00
kundservice@fresenius-kabi.com 

Tipsa & dela

Tipsa en vän om den här sidan

Näringsrika Fresubin Drink

400 kcal, 20 g protein, vitaminer och mineraler. En hel måltid i en flaska.

Frågor & Svar om Fresubin

Innehåller näringsdryckerna gluten? Kan mjölkallergiker dricka Fresubin Drink?

Variera kosttilläggen med goda recept

Inspireras av närings- och energirika drycker, bakverk, mat- och efterrätter.